Uutiset

01.12.2020

Qstockin ohjelmisto täydentyy 11 kotimaisella kärkinimellä

 

Tulonsa ensi kesän festivaalille ovat vahvistaneet muiden muassa 30 vuotta täyttänyt suomimetallin suuruus Amorphis, esikoisalbuminsa myötä valtakunnan ykkösartistien joukkoon noussut BEHM ja pitkästä aikaa soololevyn julkaissut Elastinen.

Muita uusia kiinnityksiä ovat Erika Vikman, Erin, Gasellit, Kolmas Nainen, Maustetytöt, Samuli Putro, Teflon Brothers ja william.

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Nightwish, JVG, The Darkness (UK), SANNI ja Battle Beast. Katso kaikki tähän mennessä julkistetut 28 esiintyjää Ohjelma-sivulta. Ohjelmistoa täydennetään taas alkuvuodesta, jolloin kerrotaan myös esiintyjien päiväkohtainen jako.

”Olemme kiitollisia ja otettuja siitä, että tämän vuoden festivaalin peruunnuttua suurin osa asiakkaista päätti säilyttää lippunsa ensi vuoteen. Tällä on meille suuri merkitys. Tämänhetkisestä tilanteesta huolimatta festivaalialan toimijoiden keskuudessa tuntuu vallitsevan positiivinen odotus ensi kesän suhteen. Tilannetta seuraten rakennamme ensi kesän festivaalista parasta Qstockia koskaan”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

Qstockin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Ticketmaster Suomen myyntikanavilla.

Koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille. Päiväkohtaisen perjantain tai lauantain lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun, ellei lippukategoriaa ole ehditty myydä loppuun. Vaihdosta maksetaan Ticketmasterin neljän euron käsittelykulu.

Lipun voi myös päivittää kahden päivän lippuun tai VIP-lippuun maksamalla hintojen välisen erotuksen ja Ticketmasterin käsittelykulun. Lippujen vaihdot ja päivitykset tulee tehdä Ticketmasterin lippukaupassa 1.4.2021 mennessä.

Lue lisää Liput-sivulta.

-Q-