Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Qstock on alueensa merkittävin musiikkitapahtuma ja yksi Suomen suurimmista yleisötapahtumista. Festivaali on ollut kahdeksana edellisenä vuonna loppuunmyyty kävijämäärän ollessa 40000 festivaalivierasta kahden päivän aikana vuonna 2019. Qstock tarjoaa 6 lavan ja lähes 60 esiintyjän voimin mahdollisuuden kokea suuren festivaalin tunnelman ja nauttia huippuesiintyjistä helposti tavoitettavissa olevan ja luonnonkauniin Kuusisaaren maisemissa.

Markkinointiyhteistyössä Qstock tarjoaa monipuolisia ja tehokkaita keinoja tavoittaa nuorekas kohderyhmä. Festivaalilla on runsaasti kokemusta yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetuista onnistuneista kampanjoista ja tempauksista.

 

Otathan yhteyttä, niin tehdään juuri teille sopiva yhteistyömalli!

Kumppanuudet:

KUMPPANUUSPÄÄLLIKKÖ 
Olli Muhonen – olli.muhonen @ qstock.fi – 045 1450634

Yritysyhteistyö, markkinointi ja myyntipaikat

Ympäristökumppanit

Euroopan kestävin kulttuuripääkaupunki -hanke edistää vähähiilistä ja kestävää taloutta tapahtumien ja innovaatio-organisaatioiden uudenlaisella yhteistyöllä. Hankkeessa Qstock muiden muassa etsii ratkaisuja ympäristöhaasteisiin tarjoamalla innovaatioille testialustan festivaaleilla. Qstockilta on tullut 3 haastetta, jotka voi katsoa täältä.

Hanke on myös laatinut tapahtumajärjestäjien avuksi kestävän tapahtumajärjestämisen oppaan, mikä on oiva apu Qstockinkin järjestelyissä.

Hankkeen myötä Qstockin hiilijalanjälki mitataan kesällä 2021, minkä jälkeen jalanjäljen kehitystä seurataan vuosittain.