Qstock 2022 -lipunmyynti on käynnissä!

PE

alk.
89 €

LOPPUUNMYYTY!

LA

alk.
94 €

LOPPUUNMYYTY!

2 pv

alk.
139 €

LOPPUUNMYYTY!

VIP PE

alk.
184 €

LOPPUUNMYYTY!

VIP LA

alk.
204 €

LOPPUUNMYYTY!

VIP 2 pv

alk.
304 €

LOPPUUNMYYTY

Halvempia lippuja ei tule myyntiin (pl. Enemmän Elämää! -paketti). Hinnat sisältävät Ticketmasterin 4 euron käsittelykulun. Erikseen veloitetaan 1.50€ tilausmaksu. Toimitusmaksu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

Käsittely- ja toimituskuluista voit lukea lisää Ticketmasterin sivuilta.

Ticketmaster palvelee kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

Lue Ticketmasterin osto- ja käyttöehdot tästä linkistä.

Kaikissa lipun ostoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Ticketmasteriin.

Yleistä lipuista

🔹 Ticketmaster Suomi on Qstock-festivaalin ainoa lipunmyynnin palveluntarjoaja. Ostathan lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmasterin myyntikanavilta. Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

🔹 Kaikki liput on vaihdettava rannekkeeseen tai kulkulupaan. Rannekkeenvaihtopisteet ja Vieraiden check-in -pisteet aukeavat festivaaliviikolla.

🔹 Lippu luetaan ja varmennetaan rannekkeenvaihtopisteellä elektronisesti.

🔹 Qstock tai Ticketmaster ei vastaa vaurioituneista lipuista tai rannekkeista.

🔹 Mikäli sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta tai haluat tiedustella muista lipun ostoon liittyvistä asioista, voit soittaa Ticketmasterin puhelinpalveluun:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai
0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
Avoinna arkisin klo 8-17

Mikäli asiasi koskee jo maksettuja tilauksia, voit soittaa Ticketmasterin asiakasneuvontaan:

03 053 0003 (0,08€+pvm)
Avoinna arkisin 9-14

🔹 Tutustu lippujen osto- ja käyttöehtoihin täällä:

Ticketmaster osto- ja käyttöehdot

🔹 Lipun hinta sisältää 4 € käsittelykulun. Erikseen veloitetaan 1.5€ tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

🔹 Covid-19 pandemia aiheuttaa muuttuvia lakeja ja viranomaissäädöksiä. Qstock Oy sitoutuu noudattamaan ajankohtaisia lakeja ja asetuksia. Ostamalla lipun asiakas sitoutuu noudattamaan tapahtuman järjestämisen mahdollistamia erityisjärjestelyjä, kuten tarvittaessa esittämään koronatodistuksen festivaalille tulon yhteydessä. Ticketmaster Suomi Oy tai Qstock Oy ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Lauantain lipun palautus

Yhdysvaltalainen Limp Bizkit peruu koko Euroopan-kiertueensa. Yhtyeen oli tarkoitus olla Qstockin lauantain pääesiintyjä. 

Limp Bizkitin antaman lausunnon mukaan laulaja Fred Durstilla on terveydellisiä ongelmia ja hänen lääkärinsä on kehottanut keskeyttämään keikkailun välittömästi. 

Koska kyseessä ei ole yksittäinen konsertti vaan 60 esiintyjän festivaali, kahden päivän lippuja ei voi palauttaa Limp Bizkitin perumisen vuoksi. Festivaalin tekemän linjauksen mukaan pelkän lauantain lipun ostaneilla asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus saada rahansa takaisin. 

Lauantain lipun voi palauttaa Ticketmasterille alla olevien linkkien kautta. Palautuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 24.7. klo 23.59 saakka. Palautetut liput vapautetaan myyntiin Ticketmasterin myyntikanaville maanantaina 25.7. klo 9.00.

Palautuslomake suomeksi
Palautuslomake englanniksi

 • Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
 • Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
 • Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Mitä jos olisitkin VIP? Lue lisää!

Uuden tason festarikokemus VIP-lipulla!

VIP-liput ovat saatavilla niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekin.

VIP-lippu (K-18) sisältää:

Muutokset sisältöön mahdollisia! 

🔹 Yhden tai kahden päivän sisäänpääsyn Qstock 2022 -festivaaleille,

🔹 pääsyn VIP-alueille Päälavan ja Kaleva-lavan läheisyydessä (K-18),

🔹 paremmat näköalat VIP-alueen korokkeelta,

🔹 oma VIP-lipunvaihtopiste VIP-kulkulupaan vieraiden check-in -pisteellä,

🔹 oma VIP-sisäänkäynti festivaalialueelle,

🔹 oma VIP-narikka,

🔹 oma VIP-ruokailualue,

🔹 laajennettu juomavalikoima VIP-anniskelualueilla.

 

Huomioitavaa VIP-lipun käyttämisessä:

⇒ VIP-lipun käyttämiseen vaaditaan täysi-ikäisyys. Asiakkaan ikä tarkistetaan lipun vaihdon yhteydessä vieraiden check-in -pisteellä; otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan.

⇒ VIP-lippu on vaihdettava VIP-kulkulupaan check-in -pisteellä Qstock-viikolla tai festivaalipäivinä. Lippu luetaan elektronisesti.

⇒ Vieraiden check-in -pisteiden aukioloajat ja sijainnit päivitetään näille sivuille lähempänä festivaalia.

⇒ Ticketmasterilta VIP-lipun ostaneet saavat tarkempia tietoja sisältävän infokirjeen sähköpostitse pari viikkoa ennen festivaalia.

Huom! VIP-lippu ei sisällä drinkki- tai ruokalippuja. Drinkki- ja ruokalippuja voit tilata ennakkoon kesäkuussa aukeavasta verkkokaupasta, tai ostaa alueelta VIP-infosta ja infopisteeltä.

Yritysostot voi tehdä myös:

 • Sähköpostilla
   • Ticketmasterilta: tm.yritysmyynti @ vsp.fi, tai
   • Suoraan Qstockin henkilökunnalta: myynti @ qstock.fi
 • Puhelimella Ticketmasterilta
   • 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm), tai
   • 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
    Avoinna arkisin klo 8-17

Yrityksien laskuvarauksista Ticketmaster veloittaa 10€/lasku toimituskulua.

Drinkki- ja ruokaliput

Qstockin drinkki- ja ruokalippujen verkkokauppa on sulkeutunut. Lippuja voi ostaa festivaalialueen infopisteeltä sekä VIP-infosta.

Ruokalippu – VIP-alue

VIP-ruokalippu on voimassa Qstock 2022 VIP-alueella. Etukäteen ostetut ruokaliput ovat lunastettavissa festivaalin aikana VIP-infosta henkilöllisyystodistuksella. VIP-ruokalippuja voi ostaa myös VIP-alueen infopisteeltä.

Ruokalippu – Festivaalialue

Ruokalippu on voimassa Qstock 2022 festivaalialueen kaikilla ruokapisteillä (ei VIP-alueet). Etukäteen ostetut ruokaliput ovat lunastettavissa festivaalin aikana infopisteeltä henkilöllisyystodistuksella. Ruokalippuja voi ostaa myös infopisteeltä.

Drinkkilippu

Drinkkilippu on voimassa Qstock 2022 festivaalin anniskelualueilla. Etukäteen ostetut drinkkiliput ovat lunastettavissa festivaalin aikana infopisteeltä sekä VIP-infosta henkilöllisyystodistuksella. Drinkkilippuja voi ostaa myös infopisteiltä.

Drinkkilipulla saatavat tuotteet: 

 • Lapin Kulta Pure olut 0,33 l 
 • Original Long Drink 5,5% grape tai orange 0,33 l 
 • Happy Joe kuiva omena siideri 0,33 l 
 • Sol 0,33 l 
Yllä mainitut tuotteet sisältävät 2 € pantin.
 • Smirnoff Ice 0,275 l 
 • valko-, puna tai roseviini 12 cl 
 • vesipullo 0,5 l 
 • virvoke 0,33 l

 

PERUUTUSEHDOT: 
Tarkista tilaus huolellisesti ennen ostoa. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. 

Liput on lunastettavissa festivaalialueelta 29.7.2022 lähtien henkilöllisyystodistuksella. 

Ikärajat

Qstock-festivaaleille ei ole ikärajaa!

Suosittelemme kuitenkin, että alle 15-vuotiaat saapuvat festivaaleille täysi-ikäisen kanssa.

Qstockissa on erillisiä anniskelualueita, joiden ikäraja on 18 vuotta. Myös VIP-alue on ainoastaan 18 vuotta täyttäneille tarkoitettu alue.

31.7.2012 ja sen jälkeen syntyneet, eli alle 10-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Yksi lipun ostanut aikuinen saa tuoda alueelle kaksi alle 10-vuotiasta lasta. Lapset tarvitsevat oman rannekkeensa, jotka voi lunastaa festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä tapahtumapäivinä lipun ostaneen aikuisen kanssa. Ikä todistettava.

 

 

Kulttuurisetelit maksuvälineinä

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin), ePassi sekä Edenredin Virikesetelit käyvät maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä LIPPUKAUPPAKOHTAISESTI. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

Ostorajoitukset ja käyttöoikeudet

Ticketmasterin ostorajoitus: 10 lippua / asiakas. 

🔹 Yrityksenä voit tiedustella mahdollisuutta SUUREMMAN LIPPUMÄÄRÄN hankkimiseen suoraan Qstockin henkilökunnalta. Ota yhteyttä: myynti @ qstock.fi

🔹 Huom! LIPPUJA EI SAA KÄYTTÄÄ ARVONTOJEN TAI KILPAILUJEN PALKINTOINA ILMAN QSTOCK OY:N KIRJALLISTA LUPAA.

Avustajat

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä lipun ostaneen avustettavan kanssa.

Avustajan tarve on todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve. Tällaisia dokumentteja ovat esim.

 • EU:n Vammaiskortti, jossa on A-merkintä
 • Lääkärintodistus
 • Näkövammaisten keskusliiton jäsenkortti (haitta-aste yli 65%)
 • Lääkärintodistus, josta ilmenee, että näkövamman haitta-aste on yli 65%

Emme ota diagnooseihin tai avustettavan tarpeeseen rannekkeenvaihtopisteellä kantaa, tästä syystä todistus on hyvä hankkia etukäteen,

Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan.

Vain yksi avustaja/avustettava on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Eläkeläisten Enemmän Elämää! -paketit

Enemmän Elämää! -paketti eläkeläisille myyntiin 15.2. alkaen

🔹 Qstock, Liikuntakeskus Hukka ja sanomalehti Kaleva yhdistävät jälleen kerran voimansa ja tarjoavat eläkeläisille mahdollisuuden osallistua Qstockiin Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä.

🔹 Aikaisemmista vuosista poiketen Enemmän Elämää! –paketti on tänä vuonna kohdennettu eläkeläisille. Enemmän elämää! –lippukokonaisuuden voi ostaa kuka tahansa, vaikkapa lahjaksi, mutta sen käyttö on mahdollista vain eläkeläisille. Eläkeläisyys todennetaan eläkeläistodistuksella festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla. 

80 euron paketti sisältää:

 • kahden päivän Qstock-rannekkeen (vain eläkeläisille, arvo alk. 134 €)
 • Liikuntakeskus Hukan Kokeile kaikkea viikon ajan -jäsenkortin, joka oikeuttaa Hukan palveluihin 7 päivän ajan, huom. kortti on aktivoitava 31.7.2022 mennessä (kortin arvo 140 €).
 • Kaleva Digin yhden kuukauden ajaksi.  

🔹 Myyntitulot lahjoitetaan Nuorten Ystävät ry:n kautta oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. 

🔹 Enemmän Elämää! –paketteja on myynnissä rajallinen määrä. Myynti alkaa tiistaina 15. helmikuuta aamulla klo 6.00, ja myyntipaikkana toimii Liikuntakeskus Hukka osoitteessa Isokatu 99. 

Covid-19 vaikutukset

Tällä hetkellä Qstockissa ei vaadita koronatodistusta. Qstock Oy ja Ticketmaster Suomi Oy ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta Koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai aiemmin sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Ticketmaster Suomi Oy tai tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Jatkuva pandemia aiheuttaa muuttuvia viranomaismääräyksiä ja -säädöksiä sekä lakeja, joita tapahtumajärjestäjä Qstock Oy noudattaa.

 

S-Etuhintaiset 2 PV liput loppuunmyyty!

LOPPUUNMYYTY

Osuuskauppa Arina tarjoaa Qstock-lipun omistajaedun

Osuuskauppa Arina tarjoaa S-Etuhintaiset liput Qstockiin Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa.

S-Etukortilla 2 päivän lipun hinta on alk. 119 € sis. käsittelykulun.

Lippuja on rajoitettu erä.

Lippuosto ei kerrytä Bonusta.

Lue Ticketmasterin osto- ja käyttöehdot tästä linkistä.

🔹 🔹 🔹

Olet lämpimästi tervetullut!

Huom! Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmistosta järjestetään paikassa, jossa on rajoitettu kapasiteetti.

🔹 🔹 🔹

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30. heinäkuuta 2022. Qstock on ollut loppuunmyyty jo kahdeksan kertaa peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Festivaalin kävijämäärä on 40 000 asiakasta kahden päivän aikana.