Uutiset

27.11.2019

Qstock tuo Battle Beastin jättikeikan Energia Areenalle maaliskuussa!

Ahkerasti maailmaa kiertävä suomalainen heavy metal -yhtye Battle Beast esiintyy keväällä myös Suomessa. Kuuden konsertin kiertue alkaa Oulun Energia Areenalta 20. maaliskuuta. Liput Oulun-keikalle tulevat myyntiin Ticketmasterin myyntikanavilla perjantaina 15.11. klo 9.

> OSTA LIPUT

Luvassa on Battle Beastille tyypilliseen tapaan näyttävä show erikoiselementteineen. Kiertueen lämmittelybändit julkaistaan myöhemmin.

Niin hienoa kuin maailmaa onkin kiertää, on Suomen keikoilla aina paras meininki. Aivan huippua päästä näkemään tuttuja naamoja taas kotimaan kamaralla, Battle Beastin basisti Eero Sipilä fiilistelee.

Oulussa soitimme viime kerralla uramme isoimman pääesiintyjäkeikan, ja nyt puitteet ovat vielä komeammat. Tämä tulee ehdottomasti olemaan ikimuistoinen ilta kaikille.

Battle Beastin keväällä julkaistu viides albumi No More Hollywood Endings meni suoraan Suomen listaykköseksi. Saksassa se nousi virallisen albumilistan sijalle 11, Ruotsissa fyysisen listan sijalle 7 ja Iso-Britanniassa Rock Top 40 -listalla kolmanneksi. Levy on kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailmaa, ja sen nimikkosingle on soinut tiuhaan radioaalloilla myös Suomessa.

Pohjois-Amerikasta juuri palannut Battle Beast aloittaa Euroopan-kiertueensa tällä viikolla.

Oulun-konsertin järjestävät yhteistyössä Qstock ja Master Events.

Seuraa tapahtuman päivityksiä ja siirry Facebook-eventiin tästä!

-Q-