Uutiset

27.07.2021

QSTOCK ON LOPPUUNMYYTY!

Qstock-festivaali on loppuunmyyty jo kahdeksatta kertaa peräkkäin. Festivaalialueelle Raattiin ja Kuusisaareen kokoontuu tänäkin kesänä 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

”Kulunut puolitoista vuotta on ollut todella synkkää aikaa koko tapahtuma-alalle. Välivuoden jälkeen tuntuukin erityisen hienolta päästä järjestämään festivaali – ja vielä loppuunmyydylle yleisölle”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

”Pandemia on luonnollisesti tuonut oman lisänsä järjestelyihin, mutta yhteistyössä viranomaisten kanssa ja heidän ohjeistuksiaan noudattaen teemme tästä mahdollisimman turvallisen festivaalin.”

Haluamme muistuttaa, että jos lipun hankkinut asiakas saa positiivisen tuloksen koronatestistä tai joutuu viranomaisen määräämään karanteeniin, on hänen syytä jättää tulematta festivaalialueelle. Ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@extra.qstock.fi ja esittämällä viranomaisen todistuksen lippu voidaan siirtää kesän 2022 Qstockiin.

Lippujen vaihto festivaalirannekkeisiin alkaa tänään tiistaina. Rannekkeenvaihtopisteiden sijainnit ja aikataulut löytyvät täältä!

-27.7.2021-