Uutiset

27.11.2019

Qstock 2020 ensimmäiset esiintyjät julki – erikoishintaiset joululiput myyntiin!

 

Englantilainen The Darkness, ruotsalainen Amaranthe ja ukrainalainen Jinjer ovat Qstockin ensimmäiset ulkomaalaiset esiintyjäkiinnitykset ensi kesälle.

Rockryhmä The Darknessin lokakuussa julkaistu kuudes albumi Easter Is Cancelled on vuonna 2000 perustetun nelikon toistaiseksi kunnianhimoisin teos. Levyn ensimmäinen single- ja videolohkaisu Rock And Roll Deserves To Die on noteerattu eri puolilla maailmaa.

Musiikissaan ennakkoluulottomasti äärimetallia ja elektronista äänimaisemaa yhdistelevä Amaranthe on Qstockin-kävijöille entuudestaan tuttu. Vuosi sitten ilmestyneen Helix-albumin myötä yhtye on vakiinnuttanut paikkansa maailmaa kiertävien areenaluokan jättiläisten joukossa.

Progressiivista groove metallia soittava Jinjer on kiertänyt ahkerasti kolmen vuoden takaisen King of Everything -menestysalbuminsa jälkeen. Yhtyeen lokakuussa julkaistu neljäs pitkäsoitto Macro on saanut erinomaisen vastaanoton.

Kotimaisista tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet SANNI, J. Karjalainen, Vesala, Ellinoora, Pyhimys, Nelli Matula, Kaija Koo, Atomirotta ja Chisu.

Kesän 2020 ohjelma alkaa olla jo hyvin hahmottunut. Luvassa on tasokas ja monipuolinen kokonaisuus. Varsinaiset pääesiintyjät julkistetaan heti ensi vuoden puolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Kahden päivän lippujen joulumyynti on alkanut tänään torstaina. Myös Qstockin verkkokaupasta hankittavat drinkki- ja ruokaliput ovat nyt myynnissä.

Ticketmasterin myyntikanavilla tavallinen kahden päivän lippu maksaa 115 euroa ja VIP-lippu 280 euroa. Osuuskauppa Arina puolestaan tarjoaa kahden päivän liput Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 105 euron hintaan. Lippujen hintoihin lisätään Ticketmasterin neljän euron käsittelykulu.

Erikoishintaisia lippuja myydään joulukuun ajan, ja niitä on saatavilla rajallinen erä. Lue lisää ja siirry lippukauppaan Liput-sivulta.

Päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa tammikuussa.

-Q-