Uutiset

30.01.2020

LISÄÄ ESIINTYJÄJULKISTUKSIA – PÄIVÄLIPUT MYYNNISSÄ!

Kotimaisen räpin kirkkaimmat tähdet JVG ja Elastinen sekä ahkerasti maailmaa kiertävä power metal -ryhmä Battle Beast ovat oululaisen Qstock-festivaalin viimeisimmät esiintyjäkiinnitykset. 

Saapumisensa Qstockiin ovat varmistaneet myös Ensiferum, JC Stewart (UK), Maustetytöt, Xysma, ABREU, Herra Ylppö & EX, Mariska, BEHM, IBE, Cledos, Kuumaa, Lähiöbotox ja Radiopuhelimet. 

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Volbeat (DK), The Darkness (UK) ja Amaranthe (SE). Kaikki toistaiseksi tiedossa olevat artistit ja bändit esiintymispäivineen Ohjelma-sivulla.

Ohjelmistoa täydennetään kevättalven aikana. 

Qstockin päiväkohtaisten lippujen myynti on alkanut Ticketmasterin myyntikanavilla tänään torstaina, kun tähän saakka on ollut saatavilla ainoastaan kahden päivän lippuja.  

Myös yli 60-vuotiaiden suositut Enemmän Elämää -lippupaketit ovat nyt myynnissä Liikuntakeskus Hukassa Oulussa. 40 euroa maksava paketti sisältää kahden päivän Qstock-lipun lisäksi Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyyden 12 päiväksi ja Kaleva Digi –tilauksen kuukaudeksi. Tuotto sen myynnistä ohjataan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan. 

Lue lisää tai nappaa liput!

-Q-