Uutiset

06.07.2021

ENÄÄ KAHDEN PÄIVÄN LIPPUJA JÄLJELLÄ!

Festivaalin lipunmyynti on ollut lähes yhtä vilkasta kuin koronaa edeltävinä kesinä. Kahden päivän lippujen myynti jatkuu Ticketmaster Suomen myyntikanavilla, mutta kaikki muut lipputyypit on myyty loppuun. 

“Talven ja kevään aikana pandemia vaikutti selvästi hidastavasti festivaalin lipunmyyntiin. Kesän edetessä ihmisten luottamus festivaalin toteutumiseen on kuitenkin selvästi kasvanut, ja tällä hetkellä voidaan sanoa, että Qstock tullaan myymään loppuun jo kahdeksatta kertaa peräkkäin”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa. 

Suosittelemme, että festivaalille vielä mielivät ostavat lippunsa Ticketmasterin virallisilta myyntikanavilta, sillä yksityisiltä myyjiltä lipun aitoutta ei voi todentaa. Palautettujen vuoden 2020 lippujen koodi on mitätöity, mutta fyysinen ja sähköinen lippu on jäänyt asiakkaalle itselleen, ja joku saattaa yrittää kaupitella mitätöityä lippua epävirallisilla myyntikanavilla. Mahdolliset jo mitätöidyt liput paljastuvat, kun lippu luetaan elektronisesti rannekkeenvaihdon yhteydessä. 

Lisää tietoa lipuista löydät täältä!

-6.7.2021-

Kuva: Mika Vallineva / Qstock 2019