Uutiset

15.02.2022

Eläkeläisten Enemmän Elämää! -paketit nyt myynnissä!

Enemmän Elämää! -pakettien myynti alkoi tänään tiistaina 15. helmikuuta klo 06.00. Paketteja on myynnissä rajallinen määrä. Myyntipaikkana toimii Liikuntakeskus Hukka osoitteessa Isokatu 99.

Qstock, Liikuntakeskus Hukka ja sanomalehti Kaleva yhdistävät jälleen kerran voimansa ja tarjoavat eläkeläisille mahdollisuuden osallistua Qstockiin Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä.

Aikaisemmista vuosista poiketen Enemmän Elämää! -paketti on tänä vuonna kohdennettu eläkeläisille. Enemmän elämää! –lippukokonaisuuden voi ostaa kuka tahansa, vaikkapa lahjaksi, mutta sen käyttö on mahdollista vain eläkeläisille. Eläkeläisyys todennetaan eläkeläistodistuksella festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla.

80 euron paketti sisältää

  • kahden päivän Qstock-rannekkeen (vain eläkeläisille, arvo alk. 134 €)
  • Liikuntakeskus Hukan Kokeile kaikkea viikon ajan -jäsenkortin, joka oikeuttaa Hukan palveluihin 7 päivän ajan, huom. kortti on aktivoitava 31.7.2022 mennessä (kortin arvo 140 €)
  • Kaleva Digin yhden kuukauden ajaksi.

Myyntitulot lahjoitetaan lyhentämättöminä Nuorten Ystävät ry:n kautta oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Nuorten Ystävät ry työskentelee heikoimmassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden parissa. Valtakunnallisen järjestötyön tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle – Huomista varten.

-15.2.2022-