Uutiset

04.04.2022

YleX on mukana kesän Qstockissa – Ehdota tiimille alueella toteutettavaa haastetta tai ohjelmaideaa, ja voit voittaa häikäiseviä tuotepalkintoja

Kylmäaltaita, haastatteluja kuumailmapallossa ja festarifreestyle-räppiä – kun YleX saapuu festivaalialueelle, niin kaikki on mahdollista. Mediakanava muistuttaa YleX:n tapahtumatuottaja Teemu Jalkasen mukaan jokaisen kaveriporukan hulluttelijaa, joka yllyttää kaikki osallistumaan ex tempore ideoihinsa. Heitäpä siis oma villi haasteesi tai ohjelmaideasi YleX:n tiimille, ja he saattavat toteuttaa sen Qstockissa festivaaliviikonlopun aikana. Paras idea palkitaan Qstockin ja YleX:n tuotepalkinnolla.

Festivaalikauden lähtiessä käyntiin YleX irroittautuu Pasilan betonisyövereistä juhlivan tapahtumakansan pariin. Tulevana kesänä mediakanavan huolella valittuun festarikattaukseen kuuluu myös Oulun oma Qstock. Rytmirannan lavalla tullaan näkemään YleX:n juontajia, ja alueelta löytyy kanavan oma festivaalipiste, jossa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista jännittävää molempien festaripäivien ajan.

”Mukana tulee ehdottomasti olemaan YleX:ltä tuttuja juontajia, -tuotteita ja -ohjelmaosioita. Festivaalipisteellä tullaan näkemään juontajiemme lisäksi erilaisia vieraita, kilpailuita ja tietysti kesäkumikampanjaa. Aikaisempina vuosina kisojen kautta on voinut päästä esimerkiksi tapaamaan artisteja tai katsomaan keikkaa yhdessä juontajien kanssa” Jalkanen kertoo.

 

YleX:n tempauksissa vain taivas on rajana

YleX välittää jo nyt tunnelmaa tulevan kesän festivaaleista omissa sosiaalisen median kanavissaan. Qstockin artisteihin voi tutustua esimerkiksi Youtube-sarjojen tai Instagramin Laula se -konseptin avulla, jonka lisäksi rytmirannan esiintyjiä kuullaan tälläkin hetkellä YleX:n soittolistoilla. Kanava haluaa Jalkasen mukaan olla festivaaleilla koko kansaa yhdistävä tekijä, ja tuoda festarihumun kotisohville saakka.

”Toivomme, että asiakkaat heittäisivät meille hullujakin ideoita toteutettavaksi Qstockissa – me kieltäydytään tosi harvoista haasteista! Hyvä haaste voisi olla esimerkiksi sellainen, johon voi osallistua mahdollisimman moni asiakas kerralla. Korona-ajan jälkeen tällainen yhdessä tekeminen voisi olla erityisen mahtavaa! Festivaalipisteelle taas voi esimerkiksi ehdottaa, jos haluaa nähdä pisteellä vierailemassa jonkun tietyn artistin” Jalkanen ehdottaa.

Kanava on toteuttanut Qstockissa vuosien saatossa useita villejä tempauksia, joista on Jalkasen sanoin jäänyt pelkästään hyviä muistoja. Oli kyseessä sitten hengailua maassa, vedessä tai ilmassa, niin asiakkaat ovat olleet aina niistä todella innoissaan.

”Ensimmäistä kertaa, kun teimme Qstockin kanssa yhteistyötä vuonna 2019, niin toimme Festaripisteellemme paljun ja saunan. Kävi kuitenkin niin, että kyseinen viikonloppu oli yksi kesän kuumimmista, ja ihmiset kaipasivat saunan sijaan viilennystä. Muutimme siis pisteemme kylmäsaunaksi ja -altaaksi, ja kuuman viikonlopun edetessä keikan katsominen viileässä vedessä alkoi kummasti houkuttaa. Silloin pisteellemme oli kyllä tosi pitkät jonot” Jalkanen muistelee.

Onko sinulla mielessä joku mahtava haaste tai ohjelmaidea, jonka haluaisit, että YleX:n juontajat toteuttaisivat Qstockissa? Vain taivas on rajana siinä, mihin tämä tiimi on valmis ryhtymään! Lähetä ehdotuksesi alla olevaan lomakkeeseen 30.4. mennessä. Paras idea palkitaan Qstockin ja YleX:n tuotepalkinnolla.

[wpforms id=”17482″]

Artikkeli: Iina Tauriainen

Kuva: Kiril Juha Kainulainen