Uutiset

30.05.2022

Qstock Design Street tuo suomalaisen designin festivaalikansan saataville

Qstock-festivaali yhdistää tänä vuonna voimansa Scandinavian Design Marketin kanssa, jonka tuloksena festivaalialueella järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä Qstock Design Street -myyntitapahtuma. Design Street tarjoaa festarikävijöille mahdollisuuden tutustua ja hankkia suomalaista designia kätevästi festarihulinan ohessa. Olitpa sitten etsimässä koruja, muotia, muistoesineitä tai festariasusteita, niin löydät sen takuuvarmasti täältä.

 

Festivaaleilla on jo pitkään panostettu laadukkaaseen ruokaan ja paikallisiin juomiin, jonka inspiroimana Qstock ja Scandinavian Design Market innostuivat tuomaan myös laadukkaan kotimaisen muotoilun osaksi Pohjois-Suomen suurimpia festareita. Qstock Design Streetistä kaavaillaan elämyksellistä kokonaisuutta, jonka läpi kulkiessa voi ihastella, minkälaisia uutuuksia suomalaisessa designissa on tänä kesänä tarjolla.

”Qstock Design Street järjestetään nyt tässä muodossa ensimmäistä kertaa, ja uskomme siitä muodostuvan hauska lisä festareille myös tulevaisuudessa! Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti, jossa olemme yhdessä tuomassa suomalaista designia helposti festarikävijöiden saataville” Scandinavian Design Marketin tapahtumatuottaja Paula Kouri kertoo.

 

Designin oma maailma tunnelmavalojen loisteessa 

Qstock Design Street sijoittuu festivaalialueen alkupäähän, joten sen lävitse on luonnollista kulkea Rytmirannan ja Kaleva-lavan suuntaan. Tarkoituksena on luoda festivaalialueelle oma designin maailma, jossa festivaalikävijät pääsevät ihastelemaan kotimaista osaamista tunnelmavalojen loisteessa. Design Streetiltä voit hankkia kätevästi esimerkiksi uudet korvikset osaksi festariasuasi, t-paidan muistoksi upeasta viikonlopusta tai vaikka jonkin yllättävän esineen tuliaiseksi kotona odottavalle puolisolle.

”Parasta on, että Design Streetillä kävijät pääsevät keskustelemaan yritysten perustajien ja suunnittelijoiden kanssa ja antamaan esimerkiksi palautetta kasvotusten. Tällaista ei pääse kokemaan kovin usein perinteisissä myyntitapahtumissa” Kouri jatkaa.

Qstock Design Streetin myyntipaikkahaku on auki tiistaihin 31.5. saakka. Vinkkaa tapahtumasta suosikkibrändillesi tai hae itse mukaan osoitteessa https://www.scandinaviandesignmarket.fi/

-Iina Tauriainen