Uutiset

20.07.2022

Lähikauppasi palvelee myös festivaalialueella – K-Market Veitikan kätevä konttikauppa täydentää Qstockin kattavaa ravintolavalikoimaa

Oulun Rajakylässä sijaitseva K-Market Veitikka on 70-luvulla avattu tunnelmallinen lähikauppa, joka palvelee tänä kesänä asiakkaita myös Qstockin festivaalialueella. Kauppiaat Katja ja Jussi Haanpää tuovat Kuusisaareen vanhasta merikontista tehdyn näppärän konttikaupan, joka on avoinna asiakkaille festivaalien porttien aukeamisesta alkaen illan viimeisiin sointuihin saakka.

K-Market Veitikan kauppa Qstockin festivaalialueella on merikontti, joka on aikaisemmin toiminut Rukan rinteillä sesonkikauppana. Lumisten maisemien jäätyä taakseen kontti on pysynyt Keskon kauppiaiden käytössä erilaisissa tapahtumatarkoituksissa. Rajakyläläiselle lähikaupalle Qstockissa nähtävä konttikauppa on ensimmäinen laatuaan, ja kauppiaat odottavat festivaaliviikonloppua innolla. 

”K-Market Veitikan konttikauppa sijaitsee keskeisellä paikalla heti päälavan kupeessa. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat hakea keikkojen lomassa jotain pientä ja nopeaa naposteltavaa. Uskon, että viikonlopusta tulee meille kauppiaille varmasti ikimuistoinen” Jussi Haanpää kertoo. 

Konttikaupan valikoima koostuu pienestä syötävästä, kylmistä juomista, festivaalitarvikkeista ja tupakkatuotteista. Haanpään mukaan sääolosuhteet määrittävät viikonlopun hittituotteet, mutta yleensä tie yleisön sydämeen käy jäätelön ja virkistävän juoman kautta. Kontista on helppo käydä nappaamassa janojuomaa yleisömeren keskelle, naposteltavaa piknikille tai vaikkapa korvatulpat eturivissä bailaamista varten. Tarvitset sitten laastaria tai kertakäyttöistä sadetakkia, niin lähikauppa palvelee sinua festivaalialueen paalupaikalla! 

Festivaalialueella ruoka- ja juomatarjontaa moneen makuun 

Tekipä mielesi suolaista tai makeaa, niin Qstockin festarialueelta löydät takuuvarmasti juuri tarpeisiisi sopivan ravintolan. Kahvihammasta kolottaessa voit napata mukaan sumpit ja muut virvokkeet Jacobsin myyntikojulta tai Toripolliisin pehmisvaunusta. Burgerin, pizzan ja makkaraperunoiden nälässä kannattaa kääntyä laajan ravintolavalikoiman puoleen. Alueelta löytyy liuta herkullisia vaihtoehtoja, joita et halua missata! Vegaanisia elämyksiä löytyy lähes kaikista alueen ravintoloista, esimerkiksi Fafa’sin, Street Pitas Street Foodin, Viet- Thain ja Oulu2026-puiston Juhula Cateringin Arctic Food Lab-pisteiltä. 

Kuusisaaressa nautiskellaan Qstock-viikonlopun aikana paikallisten tuotteiden lisäksi myös maailman makuja. Istahda ystäviesi kanssa testaamaan esimerkiksi Fish Marketin kala-annoksia, Premium Asian Foodin autenttisia aasialaisia herkkuruokia, El Mexicanin Meksikolaisia makuja burritojen ja nachojen muodossa tai Phuket Thai ravintolan aitoja thaimaalaisia reseptejä. Jos mielesi tekee lähteä piknikille festarialueen laitamille, niin parhaimmat piknikeväät voi napata helposti mukaan K-Market Veitikan konttikaupasta tai vaikkapa metrilakukojulta. 

Tämän kesän uutuutena Qstockin alueella on alkoholittomiin juomiin erikoistunut Zero Zone, jossa pääsemme siemailemaan virkistäviä ja värikkäitä mocktaileja aivan Rytmirannan kupeessa. Anniskelualueen puolella janonsammuttajina palvelevat muun muassa Red Bull Bar, Lahden Erikois- ja Toppilan olut, Hans Baerin kutsuva viinibaari sekä Smirnoff Ice. 

Tervetuloa nauttimaan festivaalialueen antimista! Lue lisää alueen myyntikojuista Myyntipaikat-sivulta. 

 

Artikkeli: Iina Tauriainen