TERVETULOA Qstockin 

VIP-alueelle! 

 

VIP-alueellamme pääset nauttimaan festivaalin esiintyjistä omalta aitiopaikalta. 

SAAPUMINEN QSTOCKIIN JA VIP-ALUEELLE

Qstock sijaitsee Kuusisaaren ja Raatin saaren alueilla, joten festivaalialueelle ei pääse autolla. Festivaalialueelle voi saapua Merikosken siltojen kautta julkisilla kulkuneuvoilla tai Linnansaaren kautta kävellen. Polkupyörä on kätevin vaihtoehto festivaaleille saapumisessa, sillä pyörän voi jättää Linnansaaressa sijaitsevaan pyöräparkkiin. Virallinen taksitolppa sijaitsee Rantakadulla. 

VIP-asiakkailla on pääporttien lisäksi oma sisäänkäynti, jonne kuljetaan Raatin stadionin eteläpäädystä kaupungin puolelta. Kulku stadionin sisäpuolelta. Opasteet näyttävät oikean reitin. Vieraiden check-in ja VIP-narikka ovat VIP-alueen sisääntuloreitin varrella. 

Ehkäise jonojen syntymistä mm. vaihtamalla lippusi rannekkeeseen ennakkoon, saapumalla alueelle hyvissä ajoin ja jättämällä kielletyt tavarat kotiin tai narikkaan. Jos näistä varotoimenpiteistä huolimatta kuitenkin juutut hetkeksi jonoon, muista säilyttää turvaväli ja hyvä festarimieli! 

 

VIP-ALUE

Päälavan VIP-alueella asiakkaita palvelee koko festivaalin ajan oma VIP-info, jonka työntekijät ovat varustautuneet festivaalialueeseen ja sen palveluihin liittyvällä tietoudella! Pisteeltä noudetaan etukäteen tilatut drinkki- ja ruokaliput. Drinkki- ja ruokalippuja voi myös ostaa festivaalin aikana VIP-infosta tai infopisteeltä pankki/luottokortilla. 

VIP-alueelta löydät esimerkiksi kampaamoalan yritys Salon Virhon, joka tuo Qstockin VIP-alueelle omia kampaamopalveluitaan asiakkaiden iloksi. 

KUUSISAAREN VIP-ALUE: 

Kuusisaaren VIP-alue palvelee Qstockin VIP-asiakkaita Kuusisaaren puolella. Omien anniskelupisteiden lisäksi alueelta on myös hyvä näkymä Kaleva-lavalle. VIP-asiakkaille on järjestetty oma kulkureitti Kuusisaaren VIP-alueelle Koomalavan takaa. 

VIP LANSON LOUNGE

Lanson Lounge on Päälavan VIP-alueen korotetun tilan toisessa kerroksessa. Loungessa on etukäteen ostettavia pöytäryhmiä seurueille, erinomaiset näkymät Päälavalle sekä baari käytössä kaikille VIP-asiakkaille. Huomioithan tilan kapasiteetin. 

HUOM! Pöydät on tältä vuodelta loppuunmyyty! 

Tiedustelut vuoden 2022 paikoista VIP Lanson Loungeen voi lähettää osoitteeseen info @ qstock.fi tämän vuoden festivaalin jälkeen. 

Kuva Riika Lantto

VIP-ALUEEN RUOKA- JA JUOMATARJONTA

VIP-ruokailu sijaitsee Raatin stadionin päädyssä. Ruokabuffetin toteuttajana toimii Nordic Gourmet. VIP-Buffetin hinta: 25€. 

VIP-Buffetin tarjoiluajat: 

Perjantai 30.7. klo 16-22
Lauantai 31.7. klo 15-22
 

VIP-menun voit kurkata täältä.

VIP-alueelta löydät virallisten Qstockin baarimyyntipisteiden lisäksi alueella antimiaan tarjoilevat Shaman Spirits, Norexin viinibaari sekä Kyrö Distrillery Company.

Drinkki- ja ruokalippuja voi ostaa festivaalialueen infopisteeltä tai VIP-infosta. VAIN KORTTIMAKSU! 

Drinkkilipun hinta: 9,20 € (sisältää 2 € pantin) 

Juomien osto anniskelualueella toimii panttiperiaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit juoman nautittuasi lunastaa siitä pantin takaisin Qstockin anniskelupisteen tiskillä tai vaihtaa tölkin uuteen, jolloin pantti vähennetään seuraavasta ostostasi.

Anniskelualueilla on eilliset panttipisteet johon tölkin voit palauttaa. Tölkkejä voi palauttaa kerrallaan max. 8 kpl.  Huom! Tämä ei koske vesi-, virvoke-, tai ED-pulloja (hinta ei sisällä panttia). 

Kuva Riika Lantto

MAKSUTAVAT

Qstockin omissa myyntipisteissä, esimerkiksi anniskelupisteillä, käytössä on vain mobiili- ja korttimaksu. Käteisen käyttöä ei ole kielletty muiden alueella olevien toimijoiden myyntipaikoissa, mutta suosithan niissäkin mobiili- tai korttimaksua. 

Qstockin anniskelualueilla juomien pantti palautetaan suoraan maksukortille, pantin palautumisessa menee n. kaksi pankkipäivää. 

VIP-ALUEEN IKÄRAJAT

Huomioittehan, että VIP-alue on anniskelualuetta ja tarkoitettu täysi-ikäisille

ESTEETTÖMYYS

VIP-alueella on esteetön wc. Turvallisuuden takia invataksit eivät aja alueelle. Lähin taksitolppa löytyy Rantakadulta. 

 

Kuva Aleksi Ollila

NÄHDÄÄN QSTOCKISSA!